mag. Aleksanra Križaj Dumić, dr. dent. med.

Mag. ALEKSANDRA KRIŽAJ DUMIĆ, dr. dent. med.

Direktorica Zobozdravstvene in estetske klinike Križaj je po izobrazbi zobozdravnica, v tem poklicu pa deluje že več kot 20 let. Že nekaj časa je tudi predavateljica na Akademiji za laserje in zdravje (LAHA), kjer izobražuje zdravnike z vsega sveta. Svoje bogato znanje brezkompromisno deli s svojimi zaposlenimi, pa tudi z drugimi zobozdravniki.
Že več kot 12 let se ukvarja z laserji v stomatologiji. Je ena od prvih osmih diplomirancev na svetu v “LA&HA Master in Laser Dentistry”. Magistrirala je na področju laserskega zobozdravstva na italijanski univerzi Università Cattolica del Sacro Cuore di Roma.
Po njenem prepričanju je zobozdravnik nekdo, ki mu moramo zaupati, da nam lahko pomaga, a za zdrave zobe lahko seveda največ naredimo sami.
Profesionalno pot je začela v zdravstvenem domu v Ivančni Gorici, nadaljevala pa v Kliniki Križaj v Zagradcu, kjer je bila 13 let. Na kliniki je vodila številne delavnice in izobraževanja v sodelovanju s podjetjem Fotona. Skozi delo in leta izkušenj je nadgrajevala svoje znanje in širila kliniko. Leta 2016 je prostor v Zagradcu postal premajhen in zobna klinika se je preselila v nove prostore na Muljavi.