ALEKSANDRA KRIŽAJ DUMIĆ, dr. dent. med.

Direktorica Zobozdravstvene in estetske klinike Križaj je po izobrazbi zobozdravnica, v tem poklicu pa deluje že več kot 20 let. Že nekaj časa je tudi predavateljica na Akademiji za laserje in zdravje (LAHA), kjer izobražuje zdravnike z vsega sveta. Svoje bogato znanje brezkompromisno deli s svojimi zaposlenimi, pa tudi z drugimi zobozdravniki.
Že več kot 12 let se ukvarja z laserji v stomatologiji. Je ena od prvih osmih diplomirancev na svetu v “LA&HA Master in Laser Dentistry”. Trenutno nadaljuje svoje izobraževanje z magisterijem na Università Cattolica del Sacro Cuore di Roma v Italiji.
Po njenem prepričanju je zobozdravnik nekdo, ki mu moramo zaupati, da nam lahko pomaga, a za zdrave zobe lahko seveda največ naredimo sami.
Profesionalno pot je začela v zdravstvenem domu v Ivančni Gorici, nadaljevala pa v Kliniki Križaj v Zagradcu, kjer je bila 13 let. Na kliniki je vodila številne delavnice in izobraževanja v sodelovanju s podjetjem Fotona. Skozi delo in leta izkušenj je nadgrajevala svoje znanje in širila kliniko. Leta 2016 je prostor v Zagradcu postal premajhen in zobna klinika se je preselila v nove prostore na Muljavi.