CURAPROX Enzycal Zero zobna pasta, 75 ml

6,00 

Nežna in močna – zobna pasta, ki ne škodi, encimi v njej pa spodbujajo naravno zaščito

Product price
Additional options total:
Order total:

Opis

Zobna pasta CURAPROX Enycal Zero je brez agresivnega penila, natrijevega lavrilsulfata (SLS), ki je v večini zobnih past. Zato je ob njeni uporabi ustna sluznica zaščitena pred draženjem in posledično zmanjšana možnost za razjede v ustih.

Zobna pasta Enzycal vsebuje tri encime, ki spodbujajo naravno zaščitno funkcijo sline: laktoperoksidazo, glukooksidazo in amiloglukozidazo. Ti encimi so že v slini, kjer stabilizirajo in bistveno okrepijo njeno antibakterijsko in remineralizacijsko funkcijo – zavirajo rast bakterij in povečajo naravno ravnovesje ustne flore. Preprečujejo pa občutek suhih ust.

Pasta je izjemno blagega okusa, saj ne vsebuje metinega olja. Primerna je za uporabo ob sočasnem homeopatskem zdravljenju in za ljudi s preobčutljivostjo za fluoride.

Zobna pasta CURAPROX Enzycal ZERO ne vsebuje natrijevega fluorida.

Prednosti zobne paste CURAPROX Enzycal:

  • brez penila SLS (manjše tveganje za pojav aft)
  • dodani encimi nudijo dodatno zaščito pred nastankom kariesa
  • nizkoabrazivna zobna pasta prijazna do sklenine

Sestavine:
Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Glycerin, Steareth-20, Titanium Dioxide, Aroma, Sodium Hydrogenphosphate, Carrageenan, Sodium Chloride, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Thiocyanate, Glucose oxidase, Amyloglucosidase, Lactoperoxidase.

Proizvajalec: Curaden AG, Švica